Bæredygtighed med fokus på plast

Plast er blevet en uundgåelig del af vores moderne liv. Der er plast overalt omkring os lige fra vores daglige indkøb til em­ballage, medicinske apparater og transportmidler. Men mens plast har revolutioneret vores verden med dets alsidighed og holdbarhed, har det også ført til alvorlige miljømæssige udfordringer.

Bæredygtige løsninger og innovative teknologier er ved at ændre spillet og åbner vejen til en mere bæredygtig fremtid. Fra biologisk nedbrydelige materialer til genanvendelse og genbrug af plastaffald er der en voksende bevægelse for at reducere vores afhæng­ig­hed af engangsplast og skabe mere cirkulære forsyningskæder.

Vil du lære mere om den seneste lovgivning, der vedrører plastindustrien, herunder EU’s Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD), miljø- sociale og ledelsesmæssige for­hold (ESG), udvidet producentansvar, kravet om genanvendt indhold i plastemballage, skærpede krav om registrering og håndtering af plastgranulat m.m. Vil du inspireres til innovative tilgange til bæredygtig plasthåndtering og lære, hvordan man laver en livs­cyklusanalyse?

Så er dette kursus, udviklet af Plast Center Danmark og Reccura, det perfekte skridt på din rejse mod bæredygtighed. Dyk ned i emnet med vores eksperthold og opdag, hvordan du kan gøre en forskel, én genanvendelig løsning ad gangen.

Se beskrivelse af kurset her >

Date: Tue, 17 September 2024 08:30 am - Tue, 12 November 2024 15:00 pm Place: Aalborg Universitet Esbjerg, Niels Bohrs Vej 6, DK-6700 Esbjerg
1
DMN - The Danish industry portal for solving materials related problems