Nyheder

Aluminium-støbeteknologidag hos Jydsk Aluminium Industri

Date: december 12, 2022

Støbeteknologidagen hos Jysk Aluminium Industri  i november blev også en ”overfyldt” forsamling med masser af spændende indlæg og rundtur i støberiet, samt god forplejning.

Temadag om aluminiumprofiler afholdt hos Alumeco

Date: oktober 12, 2022

Temadagen – Hvordan kan du bruge aluminium profiler på den mest kreative og ”grønne” måde til dine produkter blev en spændende dag med masser af snak og indlæg omkring det ”grønne” aluminium.

Webinar med Forbrugerombudsmanden

Date: september 16, 2022

På opfordring fra virksomheder, der ikke kunne deltage i webinaret i juni, blev der arrangeret en gentagelse af følgende arrangement: Webinar med Forbrugerombudsmanden.

Forstå dit aluminium og dets overflader, inspirationsdag i maj

Date: juni 12, 2022

Forstå dit aluminium og dets overflader blev afholdt tirsdag d. 31. maj hos HAI i Horsens. Dagen startede med et spændende indlæg af Ib Kongstad omkring hvordan B&O´s overflader har set ud siden begyndelsen og hvordan udviklingen har bevæget sig først fra træ til aluminium for at slutte de produkter i dag som indeholder både træ, aluminium og tekstil.

Livlig erfaringsudveksling på GCO temadag

Date: juni 10, 2022

Torsdag den 9. juni 2022 afholdt DMN en temadag, hvor indlægsholdere samt øvrige deltagere kunne udveksle erfaringer om deres vej mod at blive mere bæredygtige.

Webinar med Forbrugerombudsmanden

Date: juni 6, 2022

I december 2021 udgav Forbrugerombudsmanden en ”Kvikguide til virksomheder om miljømarkedsføring” og derfor arrangerede Plast Center Danmark i samarbejde med Food & Bio Cluster Denmark et webinar med 2 af de jurister, der har været med til at udarbejde kvikguiden.

Mindre CO2 og højere produktivitet: Jyske virksomheder har skabt et lille plast-mirakel

Date: marts 31, 2022

En mikroskopisk tynd belægning på støbeforme gør det muligt at producere plastprodukter med markant lavere CO2-belastning og højere produktivitet. Det viser et udviklingssamarbejde om plast i EU-projektet ”Grøn Cirkulær Omstilling”.

Det faglige netværk indenfor aluminium hvor der samarbejdes og videndeles