Webinar: Forbrugerombudsmanden – Kvikguide

VI GENTAGER SUCCESEN FRA JUNI MÅNED!

En ekstra mulighed hvis du ikke var én af de 160 tilmeldte i det tidligere arrangement.

Hvis I bruger klima- eller miljøudsagn i markedsføringen, skal de være korrekte og klart formulerede, så forbrugerne umiddelbart forstår dem. I må heller ikke udelade væsentlige oplysninger.

I december 2021 udgav Forbrugerombudsmanden en ”Kvikguide til virksomheder om miljømarkedsføring”.

Kvikguiden er en forkortet version af Forbrugerombudsmandens vejledning om brug af miljømæssige og etiske påstande mv. og beskriver, hvad I skal være opmærksomme på, når I markedsfører jeres produkter med, at de belaster klimaet eller miljøet mindre end andre produkter på markedet.

Du har her en enestående chance for at få en gennemgang af kvikguiden, direkte fra kilden, af Danielle Brisson Berggreen, Specialkonsulent og Eva Vindsebæk Sjøgren, Chefkonsulent hos Forbrugerombudsmanden.
Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål til de 2 indlægsholdere, men de kan selvfølgelig ikke tage stilling til helt konkrete sager under et webinar.

Webinaret bliver ikke optaget.

Link til Teams udsendes få dage før webinaret.

Du kan tilmelde dig webinaret her >

Dato: torsdag den 15. september 2022 kl. 10.30 - kl. 12:00 Sted: Online

Ved at afgive dine personlige oplysninger til arrangementet accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Dansk Materiale Netværk, og at dit navn og din virksomhed kommer på arrangementets deltagerliste, som er synlig for dette arrangements deltagere. Læs mere om, hvad vi bruger dine oplysninger til: Datapolitik >

DMN - Danmarks industriportal for løsning af materialerelaterede problemstillinger