Webinar – Emballage til fødevarer: Bæredygtigt design

Arbejder din virksomhed med fødevarer? Er du leverandør af emballager? Eller er du blot interesseret i at vide mere om de nyeste trends indenfor emballager, så gå ikke glip af muligheden for at få den nyeste viden inden for bæredygtige og intelligente emballager til fødevarer og bliv klogere på vigtigheden af den rette emballage.

Vidste du, at 25% af alt husholdningsaffald er relateret til forkert emballagedesign? Og at der de seneste år er udviklet mange nye emballageteknologier som forlænger holdbarheden af fødevarer?

Hülya Ucar Sokoli fra Plast Center Danmark guider dig igennem forskellige bæredygtige emballagemuligheder, så du er bedre klædt på til at træffe dine fremtidige emballagevalg for din virksomhed eller dine kunder.

Webinaret er henvendt fødevarevirksomheder og emballageforhandlere og er en del af projektet Grøn Cirkulær Omstilling, hvor 450 virksomheder får støtte til at arbejde med en grøn cirkulær forretningsmodel.

Læs mere og tilmeld her >

Dato: fredag den 29. maj 2020 kl. 10.00 - kl. 11:00 Place: Online

Ved at afgive dine personlige oplysninger til arrangementet accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Dansk Materiale Netværk, og at dit navn og din virksomhed kommer på arrangementets deltagerliste, som er synlig for dette arrangements deltagere. Læs mere om, hvad vi bruger dine oplysninger til: Datapolitik >

DMN - Danmarks industriportal for løsning af materialerelaterede problemstillinger