Webinar – Den grønne omstilling i fødevareindustrien

Webinar i to dele

 

Dag 1: Det kloge materialevalg i den grønne omstilling

Torsdag, den 3. september 2020 – kl. 10.00-11.30

Vituel rundvisning i materialelaboratorier
Force Technology – Live video

Det kloge materialevalg af stål til fødevarekontakt handler om en række parametre fra rengørlighed til fysiske egenskaber for materialer og svejsninger. FORCE Technology besidder dyb viden om rustfrit stål, overflade og materiale egenskaber, svejsning og hygiejnisk funktionalitet af overflader. Ved besøg i laboratoriefaciliteter fremvises fx måling af sammensætning af rustfrit stål, svejsekvalitet, ruhedsmåling, mikroskopi af overflader, hygiejnisk kvalitet af overflader og hygiejne test af udstyr.

 

Dag 2: Grøn omstilling med fokus på bundlinjen

Tirsdag, den 15. september 2020 – kl. 10.00-11.30

Vi ser et øget fokus på bæredygtige valg af materialer og metoder i den danske industri. Således også i forbindelse i fødevarefremstillig og emballering. Formålet med dette webinar er såvel at øge viden om det kloge materialevalg i denne omstilling, som hensynet til den ”økonomiske bæredygtighed” samt øge virksomhedens baggrundsviden til de strategiske valg der herom skal tages stilling til i fremtiden.

 

Læs mere om webinaret her >

Dato: tirsdag den 15. september 2020 kl. 10.00 - kl. 11:30 Place: Online

Ved at afgive dine personlige oplysninger til arrangementet accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Dansk Materiale Netværk, og at dit navn og din virksomhed kommer på arrangementets deltagerliste, som er synlig for dette arrangements deltagere. Læs mere om, hvad vi bruger dine oplysninger til: Datapolitik >

DMN - Danmarks industriportal for løsning af materialerelaterede problemstillinger