Vil du fremtidssikre din virksomhed ved at gøre den effektiv og grøn? – Aalborg

Så vær med i næste runde af projektet ’Øget vækst via cirkulære forretningsmodeller’. Som deltager i projektet får du hjælp til at udvikle din virksomhed, så den fx kommer til at udnytte ressourcer, energi og materialer mere effektivt og dit produkt bliver grønnere.

Ved at deltage i projektet kan du fremtidssikre din – lille eller mellemstore – virksomhed ved at undersøge mulighederne i cirkulær tænkning og ved at udforme en plan for en cirkulær forretningsmodel for din virksomhed. Det kommer dine kunder – både offentlige og private – til at efterspørge i fremtiden. Og det er sund fornuft, fordi en mere cirkulær og ressourcebevidst tilgang meget ofte sparer virksomheden penge! Samtidig vil dit produkt ofte kunne sælges til en højere pris, fordi du vil kunne differentiere dig fra dine konkurrenter ved at kunne tilbyde et fremtidssikkert produkt.

Læs mere om projektet her: På siden ’For virksomheder’ kan du læse om ansøgningsfrister, hente ansøgningsskemaer og vejledning mm.

Hvis du er interesseret i at høre nærmere, så kom til informationsmøde i Aalborg d. 24. april 2019 eller i København den 25. april. På møderne kan du høre om projektets rammer og indhold, herunder om:

– Projektets Fase 1, hvor i alt 81 virksomheder vil kunne få op til 100.000 kr. til konsulentbistand til at udvikle jeres virksomhed i en cirkulær retning.
– Projektets Fase 2, hvor op til 40 virksomheder i alt vil kunne få støtte til at IMPLEMENTERE (dele af) en cirkulær forretningsmodel.
– De netværk og faglige og ledelsesmæssige workshops, som er en vigtig del i forløbet.

Informationsmøde i Aalborg, d. 24. april kl. 8.30-11.00 (registrering og kaffe fra kl. 8.00), Sofiendalsvej 60, 9200 Aalborg Syd

Tilmeldingslink:

Tilmelding til arrangementet kan ske her >

Læs mere her >

Dato: onsdag den 24. april 2019 kl. 08.00 - kl. 11:00 Sted: Sofiendalsvej 60, DK-9200 Aalborg

Ved at afgive dine personlige oplysninger til arrangementet accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Dansk Materiale Netværk, og at dit navn og din virksomhed kommer på arrangementets deltagerliste, som er synlig for dette arrangements deltagere. Læs mere om, hvad vi bruger dine oplysninger til: Datapolitik >

DMN - Danmarks industriportal for løsning af materialerelaterede problemstillinger