Plastkursus: Grundlæggende viden om plast

Kurset henvender sig til produktionsfolk, indkøbere, sælgere, kvalitetsansvarlige og andre i plastindustrien, der er interesserede i en grundlæggende gennemgang af, hvad plast og polymere egentligt er.

Ved at deltage i kurset får du indblik i den grundlæggende polymerkemi, der ligger som basis for alle de materialer du arbejder med i det daglige. Derudover gennemgås også de væsentligste egenskaber og hvordan de gængse materialetyper adskiller sig fra hinanden.

Test af plastmaterialer behandles både teoretisk og i en lidt mere praktisk udgave med rundvisning i materialelaboratoriet.

I løbet af eftermiddagen er der viden om tilsætningsstoffer/additiver og ældning af plast på programmet og dagen sluttes af med en orientering om bioplast og genanvendelse af plastmaterialer.

Praktiske oplysninger:

  • Mødested:   Niels Bohrs Vej 8, 6700 Esbjerg
  • Arrangør:    Dansk Materiale Netværk
  • Sprog:          Dansk
  • Tilmelding: Seneste tilmelding er torsdag den 15. september 2022
  • Pris:              Medlemmer af DMN og IDA Polymer: DKK 2.500 ekskl. moms

Øvrige deltagere: DKK 5.000 ekskl. moms
Ved afbud efter 15/9 opkræves et gebyr på DKK 1.500 ekskl. moms

Se program for kurset her >

Dato: torsdag den 22. september 2022 kl. 08.30 - kl. 15:30 Place: Aalborg Universitet Esbjerg, Niels Bohrs Vej 8, DK-6700 Esbjerg
1

Ved at afgive dine personlige oplysninger til arrangementet accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Dansk Materiale Netværk, og at dit navn og din virksomhed kommer på arrangementets deltagerliste, som er synlig for dette arrangements deltagere. Læs mere om, hvad vi bruger dine oplysninger til: Datapolitik >

DMN - Danmarks industriportal for løsning af materialerelaterede problemstillinger