Plastkursus: Grundlæggende viden om plast

Kurset henvender sig til produktionsmedarbejdere, indkøbere, sælgere, kvalitetsansvarlige og andre i plastindustrien, der er interesserede i en grundlæggende gennemgang af, hvad plast og polymere egentligt er.

Ved at deltage i kurset får du indblik i den grundlæggende polymerkemi, der ligger som basis for alle de materialer, du arbejder med i det daglige. Derudover gennemgås også de væsentligste egenskaber og hvordan de gængse materialetyper adskiller sig fra hinanden.

Test af plastmaterialer behandles både teoretisk og i en lidt mere praktisk udgave med rundvis­ning i materialelaboratoriet.

I løbet af eftermiddagen er der viden om tilsætningsstoffer/additiver og ældning af plast på pro­grammet og dagen sluttes af med en orientering om genanvendelse af plastmaterialer.

Se program for dagen her >

Dato: torsdag den 14. marts 2024 kl. 08.30 - kl. 15:45 Sted: Plast Center Danmark, Niels Bohrs Vej 6, DK-6700 Esbjerg
1

Ved at afgive dine personlige oplysninger til arrangementet accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Dansk Materiale Netværk, og at dit navn og din virksomhed kommer på arrangementets deltagerliste, som er synlig for dette arrangements deltagere. Læs mere om, hvad vi bruger dine oplysninger til: Datapolitik >

DMN - Danmarks industriportal for løsning af materialerelaterede problemstillinger