Optimeret hygiejne i produktionsudstyr

Kom med til en spændende dag, hvor vi kommer til at nørde i optimeret hygiejne i produktionsudstyr.

Dagen er udformet som en ½ temadag og efterfølgende følgegruppemøde til projektet: ”Monitering af hygiejne i lukket produktionsudstyr”. Alle deltagere kan blive som de har lyst til – dvs. det kan enten være hele dagen eller dele af dagen.

Eftermiddagens program kommer derfor til at handle om projektets sidste nye resultater og der vil være mulighed for diskussion med jer – både om projektet men også om projektet bevæger sig korrekt i forhold til industriens behov. Vi håber alle fra formiddagens temadag vil blive til eftermiddagens seance.

Dagen afsluttes med vores tanker om de projekter, vi har i støbeskeen. Vi håber, at I vil bidrage med de ønsker og behov I har på jeres arbejdsplads og i jeres branche. Med jeres bidrag får vi de bedste forudsætninger for at lave nogle projektansøgninger, hvor vi alle får mest muligt ud af resultaterne.

Læs mere og tilmeld her >

Dato: tirsdag den 26. maj 2020 kl. 09.00 - kl. 16:00 Sted: FORCE Technology, Vejen

Ved at afgive dine personlige oplysninger til arrangementet accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Dansk Materiale Netværk, og at dit navn og din virksomhed kommer på arrangementets deltagerliste, som er synlig for dette arrangements deltagere. Læs mere om, hvad vi bruger dine oplysninger til: Datapolitik >

DMN - Danmarks industriportal for løsning af materialerelaterede problemstillinger