Onlineserie om genanvendelse – dag 1

Den 20. og 22. oktober 2020 går ATV-SEMAPP live med to online seminarer om genanvendelse af henholdsvis sammensatte produkter og rene plastprodukter. Genanvendelse kan være mange ting og foregå på mange niveauer, som man også kan se i det spændende program, som de to dage byder på.

Den 20. oktober om eftermiddagen sætter vi fokus på genanvendelse af sammensatte produkter, dvs. produkter som består af mange forskellige materialer (f.eks. plast og metal), og som derfor kan være meget vanskelige af adskille og genanvende.

Den 22. oktober om formiddagen har vi udelukkende fokus på plast, og der vil bl.a. være oplæg om ”design for recycling”, plast i en cirkulær økonomi samt konkrete eksempler på genanvendelse og bæredygtighed af såvel Lego som fjernvarmerør og medicinsk engangsudstyr i blød PVC.

De to dage er for dig, der arbejder med sammensatte- eller plastprodukter, og som ønsker at blive klogere på, hvordan jeres produkter kan indgå i en cirkulær økonomi – også så det stadig giver mening på bundlinjen.

 

Som medlem af Dansk Materiale Netværk opnår du rabat og kan deltage til medlemspris.

Se program og tilmeld dig her >

Dato: tirsdag den 20. oktober 2020 kl. 13.00 - kl. 16:00 Sted: Online

Ved at afgive dine personlige oplysninger til arrangementet accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Dansk Materiale Netværk, og at dit navn og din virksomhed kommer på arrangementets deltagerliste, som er synlig for dette arrangements deltagere. Læs mere om, hvad vi bruger dine oplysninger til: Datapolitik >

DMN - Danmarks industriportal for løsning af materialerelaterede problemstillinger