Nye materialer fra Big Science – Morgendagens teknologier i din virksomhed

Indenfor Big Science investeres der årligt store summer i at udvikle specialmaterialer og overflader til krævende nicheanvendelser – og nu har danske virksomheder muligheden for at afprøve de nye teknologier.

Repræsentanter fra CERN, det europæiske rumfartsagentur, ESA, og fusionsreaktoren ITER kommer til Danmark for at demonstrere nye materialer, overflader og produktionsprocesser, som er udviklet til Big Science organisationernes egne anvendelser, men nu er tilgængelige for industrivirksomheder.

Hør fx hvorfor en dansk hyperbilsproducent undersøger et nyt termisk stabilt materiale udviklet på CERN. Eller hvordan overfladebehandling af acceleratorkomponenter kan bruges til at forbedre 3D printede produkter til fødevareindustrien.

Eller få bare en snak med repræsentanter fra ESA, CERN og ITER om, hvad de har af innovation på materialeområdet, der passer til dine behov.

Læs mere om arrangementet og se program for dagen her >

Dato: fredag den 20. september 2019 kl. 09.00 - kl. 16:00 Sted: Teknologisk Institut, Gregersensvej 1, DK-2630 Taastrup

Ved at afgive dine personlige oplysninger til arrangementet accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Dansk Materiale Netværk, og at dit navn og din virksomhed kommer på arrangementets deltagerliste, som er synlig for dette arrangements deltagere. Læs mere om, hvad vi bruger dine oplysninger til: Datapolitik >

DMN - Danmarks industriportal for løsning af materialerelaterede problemstillinger