Miniseminar: Status på kemisk genanvendelse af vanskelige plastfraktioner

Den 22. maj 2023 afholder Dansk Materiale Netværk i samarbejde med Ocean Plastic Forum et miniseminar, hvor fokus er en statusopdatering om kemisk genanvendelse af vanskelige plast­frak­tioner.

I sommeren 2020 afholdt Plastindustrien i samarbejde med CLEAN en konference om kemisk genanvendelse af plast. På konferencen var mange spændende indlæg fra en bred vifte af virk­som­heder, forskere, beslutningstagere og rådgivere, hvor fokus var på både potentialer, udfor­drin­ger og barrierer for, at disse metoder er en vej til en cirkulær fremtid.

Tre år senere har kemisk genanvendelse endnu ikke nået sit fulde potentiale, men meget er sket, og derfor afholdes nu dette miniseminar, hvor status og de seneste nye resultater præsenteres. Hvor langt er vi nået? Hvilke udfordringer identificeres på nuværende tidspunkt, fx miljø- og ressourcemæssige og kommercielle aspekter, og hvordan kommer vi videre? Er disse metoder den fremtidige løsning på genanvendelse af vores vanskelige plastfraktioner?

Indlægsholdere på dagen vil være forskere fra flere institutioner samt involverede virksomheder fra industrien, som vil præsentere deres seneste resultater.

For interesserede vil der efter seminaret være mulighed for at se Plast Center Danmarks pilot pyrolyseanlæg.

Se program for dagen her >

 

Dato: mandag den 22. maj 2023 kl. 09.30 - kl. 15:30 Sted: Aalborg Universitet Esbjerg, Niels Bohrs Vej 6, DK-6700 Esbjerg - lokale B202

Ved at afgive dine personlige oplysninger til arrangementet accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Dansk Materiale Netværk, og at dit navn og din virksomhed kommer på arrangementets deltagerliste, som er synlig for dette arrangements deltagere. Læs mere om, hvad vi bruger dine oplysninger til: Datapolitik >

DMN - Danmarks industriportal for løsning af materialerelaterede problemstillinger