Miniseminar: Kvalitet af genanvendt plast – muligheder og udfordringer

Her kan du tilmelde dig det fysiske møde.

 

Den 20. juni 2023 afholder Dansk Materiale Netværk i samarbejde med Ocean Plastic Forum et miniseminar om kvaliteten af genanvendt plast og om de muligheder og udfordringer dette medfører.

Regeringen og detailsektoren har lanceret et plastsamarbejde, der arbejder for en række ambitiøse mål. Blandt andet skal al den plastemballage, som sektoren selv er ansvarlig for, kunne genanvendes i 2025 og emballager skal bestå af mindst 30 % genanvendt plast.

Arbejdet er igangsat, så hvordan går det?

Hvem kan og vil processere af post consumer plast? Hvem vil efterfølgende købe produkterne? Hvad stilles af krav til produkterne? Hvad er udfordringerne?

Indlægsholderne vil præsentere et antal cases og herunder komme ind på de udfordringer, de er stødt på under arbejdet, så deltagerne får en forståelse for både muligheder og begrænsninger.

Se program for dagen her >

Dato: tirsdag den 20. juni 2023 kl. 09.30 - kl. 15:00 Sted: ErhvervsAkademi SydVest, Spangsbjerg Kirkevej 103, DK-6700 Esbjerg

Ved at afgive dine personlige oplysninger til arrangementet accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Dansk Materiale Netværk, og at dit navn og din virksomhed kommer på arrangementets deltagerliste, som er synlig for dette arrangements deltagere. Læs mere om, hvad vi bruger dine oplysninger til: Datapolitik >

DMN - Danmarks industriportal for løsning af materialerelaterede problemstillinger