Korrosion og materialer i vandsystemer

Sikker og effektiv distribution af vand er altafgørende for os mennesker og vores moderne liv. Denne temadag fokuserer på, hvordan vi opnår god langtidsholdbarhed af forskellige vandsystemer, både til fordel for vandkvaliteten, omgivelserne og for at kunne minimere ressourceforbruget forbundet med lækager og reparationer.

Dagen byder blandt andet på indlæg om materialer, korrosionsskader, dimensionering og installation. Yderligere bliver der informeret om forskellige krav fra lovgiverens side og sidste nyt fra igangværende industri- og forskningsprojekter.

Dagen slutter med en uformel opsummering og spørgerunde (Q&A), hvor ubesvarede problemstillinger og spørgsmål vil blive diskuteret med dagens foredragsholdere.

Målgruppe: Seminaret er for dig, der arbejder med distribution af vand og gerne vil have en større forståelse af, hvordan vi undgår korrosionsskader og sikrer en bedre holdbarhed af vandsystemerne.

Som medlem af Dansk Materiale Netværk opnår du rabat og kan deltage til medlemspris.

Se program og tilmeld dig her >

Dato: torsdag den 28. april 2022 kl. 09.00 - kl. 15:30 Sted: VIA University College, Aud. 1, Banegårdsgade 2, DK-8700 Horsens

Ved at afgive dine personlige oplysninger til arrangementet accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Dansk Materiale Netværk, og at dit navn og din virksomhed kommer på arrangementets deltagerliste, som er synlig for dette arrangements deltagere. Læs mere om, hvad vi bruger dine oplysninger til: Datapolitik >

DMN - Danmarks industriportal for løsning af materialerelaterede problemstillinger