Københavns Kommune åbner forsøgsanlæg for plastaffald

Dansk Materiale Netværk, som er partner i projektet CØ HUB, samarbejder med innovationsnetværket InnoMT omkring genanvendelse af plastaffald.

I denne kontekst har vi indgået et samarbejde med Københavns kommune omkring genanvendelse af den plast, som produceres på deres nye forsøgsanlæg.

Har du lyst til at besigtige dette anlæg og være med i fremtidige projektsamarbejder, så læs mere her:

KØBENHAVNS KOMMUNE ÅBNER FORSØGSANLÆG FOR PLASTAFFALD

”Det kræver et tæt samarbejde på tværs af kommuner, virksomheder og videnmiljøer at fremme markedet for genanvendt plast fra husholdningerne i Danmark. Med åbningen af testanlægget inviterer Københavns Kommune til samarbejde med plastproducerende virksomheder, der ønsker at arbejde med genanvendt plast. Kommuner, der ønsker mere viden om deres plast, har mulighed for at gøre brug af anlægget. Endelig er anlægget en god mulighed for at afprøve nye teknologier til genkendelse af materialer, automatisk sortering eller lignende i et virkelighedsnært miljø.”

Se program her >

Dato: fredag den 10. marts 2017 kl. 10.00 - kl. 14:00 Place: Kraftværksvej 25, DK-2300 København S

Ved at afgive dine personlige oplysninger til arrangementet accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Dansk Materiale Netværk, og at dit navn og din virksomhed kommer på arrangementets deltagerliste, som er synlig for dette arrangements deltagere. Læs mere om, hvad vi bruger dine oplysninger til: Datapolitik >

DMN - Danmarks industriportal for løsning af materialerelaterede problemstillinger