Inspirationstur i Danmark

I uge 6 har vi besøg af det norske cluster NCE Maritime Cleantech. I den forbindelse har vi i samarbejde med Fyns Maritime klynge udarbejdet et spændende program.

Som noget nyt kan du benytte dig af ”hop on/hop off” princippet, hvor du kan udvælge de dele af programmet, som du har lyst til at deltage i.

Formålet med turen er at skabe en begyndende kontakt mellem små og mellemstore virksomheder fra plast og metalindustrien i Danmark og den maritime sektor i Norge. Det er målet, at denne første kontakt leder til nye forretningsmuligheder eller evt. innovationsprojekter til fordel for begge landes involverede virksomheder.

Vi starter tirsdagen med besøg hos Migatronic, hvor formiddagen kommer til at bestå dels af teori, men også praktisk svejsning. Efter frokost er der rundtur hos Terma Aerostructure i Grenaa, hvor vi får set produktionen af parter til Joint Striker Fighter, F35 og taler om, hvordan deres produktionsmetoder kan benyttes til maritime applikationer.

Seneftermiddag går turen til RadiSurf, hvor vi skal høre om deres spændende udvikling indenfor vedhæftning af metaller til andre materialer.

Læs mere og se programmet for dagene her >

Dato: tirsdag den 5. februar 2019 kl. 09.00 - torsdag den 7. februar 2019 kl. 11.30 Sted: Danmark

Ved at afgive dine personlige oplysninger til arrangementet accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Dansk Materiale Netværk, og at dit navn og din virksomhed kommer på arrangementets deltagerliste, som er synlig for dette arrangements deltagere. Læs mere om, hvad vi bruger dine oplysninger til: Datapolitik >

DMN - Danmarks industriportal for løsning af materialerelaterede problemstillinger