Industriens behov for materialeforskning og innovationsmuligheder

Dansk Materiale Netværk, DMN, har på opfordring af Styrelsen for Forskning og Innovation tilbudt at være behjælpelig med videnformidling omkring de to samfundspartnerskaber FAST TRACK og LINX. Dette for at sikre, at materialeforskningen kommer tættere på industrien og dermed på DMN’s medlemmer.

Første tiltag i denne sammenhæng er afholdelse af to rundbordsmøder med titlen “Industriens behov for materialeforskning og innovationsmuligheder”, som der hermed inviteres til i samarbejde med ATV og DTU.

Det er hensigten med rundbordsmøderne, at de kaster lys over Innovationsfondens intention med de nævnte samfundspartnerskaber, og hvad de rummer af muligheder for de danske virksomheder.

Vi glæder os til at se dig og dine kolleger på dagen.

Se invitation til arrangementet her >

Se programmet for arrangementet her >

Tilmeld dig her >

Dato: fredag den 12. februar 2016 kl. 12.00 - kl. 16:00 Sted: AAU Esbjerg, lokale A133, Niels Bohrs Vej 8, DK-6700 Esbjerg

Ved at afgive dine personlige oplysninger til arrangementet accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Dansk Materiale Netværk, og at dit navn og din virksomhed kommer på arrangementets deltagerliste, som er synlig for dette arrangements deltagere. Læs mere om, hvad vi bruger dine oplysninger til: Datapolitik >

DMN - Danmarks industriportal for løsning af materialerelaterede problemstillinger