Industrianvendelse af neutron- og røntgenteknologi – hvordan Big Science skaber innovation i din virksomhed

Dette arrangement afholdes som en del af FutureWeek Denmark 2017 i uge 48. En uge med en række arrangementer, der afholdes af de danske klynger og innovationsnetværk på tværs af forskellige brancher og industrier. Læs mere om FutureWeek Denmark her >

En stribe nye analyseteknikker til materialer er de seneste år blevet mere tilgængelige for industrien. Virksomheder kan nu få hjælp til avancerede analyser af bindinger mellem plastfibre, restspændinger i metalkomponenter eller få indblik i fouling eller nedbrydningsprocesser i realistiske miljøer.

Vi sætter fokus på, hvordan de nye teknikker kan hjælpe jeres virksomheder til udvikling, fejlfinding eller produktionskontrol. Bliv inspireret af industrielle cases eller tag din egen problemstilling med til eksperterne.

Seminaret afholdes i Aarhus og starter med en fælles del om de unikke muligheder, vi får i Danmark over de kommende år med faciliteterne European Spallation Source og MAX-IV i Lund samt European XFEL i Hamburg. Efter frokost følger parallelle workshops, hvor der sættes fokus på specifikke muligheder for analyser af henholdsvis PLAST og METALLER.

Hver workshop vil inkludere korte oplæg med virksomhedscases og mulighed for at vende dine egne materialebaserede problemstillinger med en gruppe af eksperter.

Læs mere her >

Dato: mandag den 27. november 2017 kl. 10.00 - kl. 15:45 Sted: Teknologisk Institut, Kongsvang Allé 29, DK-8000 Århus C

Ved at afgive dine personlige oplysninger til arrangementet accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Dansk Materiale Netværk, og at dit navn og din virksomhed kommer på arrangementets deltagerliste, som er synlig for dette arrangements deltagere. Læs mere om, hvad vi bruger dine oplysninger til: Datapolitik >

DMN - Danmarks industriportal for løsning af materialerelaterede problemstillinger