Håndværker Diplomkursus – Dag 1: Håndværkernes ABC

StaalNet lancerer nu Fødevaresektorens Håndværkerdiplom. Et kursus­program over 3 dage, der sikrer at du som smed, elektriker, VVS, montør m.fl. er klædt på til at arbejde hos en fødevareproducent.

Læs om kursets indhold i folder her >

Det er muligt at tilmelde sig kursusdagene enkeltvis, selv bestemme række­følgen og selv bestemme hvorvidt kursusdagene deles over flere kursusforløb. Det anbefales dog at tage dagene i den angivne rækkefølge.

Bemærk, at Fødevaresektorens Håndværkerdiplom udelukkende opnås efter deltagelse i alle tre kursusdage og beståelse af den afsluttende prøve.

Læs også om:

Dag 2: Materialer og overflader >

Dag 3: Installationer og konstruktioner >

Pris og tilmelding

1.950 kr. eksl. moms pr. kursusdag inkl. frokost og kaffe. Husk tilmelding senest 4. marts >

Ved tilmelding af mere end en deltager fra samme virksomhed opnås der rabat.

Yderligere information samt oplysning om rabatsatser sker ved henvendelse til StaalNet på mail >

StaalNet skaber vækst inden for fremstilling af maskiner og udstyr til fødevareindustrien. StaalNet udvikler ny viden og formidler denne viden gennem kurser og guidelines. StaalNet samarbejder med Fødevareinstituttet på Danmarks Tekniske Universitet og IPU om både efteruddannelse og det danske EHEDG Testcenter for hygiejnisk design.

Dato: onsdag den 4. marts 2015 kl. 08.00 - kl. 16:00 Sted: Hansenberg, Skovvangen 28, 6000 Kolding

Ved at afgive dine personlige oplysninger til arrangementet accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Dansk Materiale Netværk, og at dit navn og din virksomhed kommer på arrangementets deltagerliste, som er synlig for dette arrangements deltagere. Læs mere om, hvad vi bruger dine oplysninger til: Datapolitik >

DMN - Danmarks industriportal for løsning af materialerelaterede problemstillinger