Gratis webinar: Nyt kursustilbud fra Dansk Materiale Netværk

Bæredygtighed med fokus på plastindustrien

Deltag i et spændende webinar, hvor Plast Center Danmark og Reccura præsenterer deres nye kursus om bæredygtighed med fokus på plastindustrien.

Kurset fokuserer på den seneste lovgivning, inklusive EU’s Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD), samt emner som ESG, udvidet producentansvar og livscyklusanalyse, alt sammen med det formål at inspirere til innovative tilgange til bæredygtig plasthåndtering og hjælpe jer virksomheder med at gøre en positiv forskel.

På kurset forenes teori og praksis, så I virksomheder bliver klædt på til at udføre egne rap-porteringer på egne materialer.

Herefter vil Projektleder Peter Lind fra Erhvervshus Syd præsentere voucheren SMV:Grønne Kompetencer, som gør det næsten gratis for små og mellemstore virksomheder at deltage i kurset. Næsten for godt til at være sandt!

Dato: torsdag den 27. juni 2024 kl. 08.30 - kl. 09:30 Sted: Online
1

Ved at afgive dine personlige oplysninger til arrangementet accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Dansk Materiale Netværk, og at dit navn og din virksomhed kommer på arrangementets deltagerliste, som er synlig for dette arrangements deltagere. Læs mere om, hvad vi bruger dine oplysninger til: Datapolitik >

DMN - Danmarks industriportal for løsning af materialerelaterede problemstillinger