Gratis seminar: Produktudvikling via 3D-printede sprøjtestøbeforme

Kom til seminar torsdag den 11. april på Teknologisk Institut i Taastrup og hør mere om sprøjtestøbning ved brug af 3D-printede forme (3DPIM), blandt andet gennem en række virksomhedscases. Seminaret afholdes af Plast og Emballage.

Additive manufacturing (AM) er i kraftig udvikling, fx i tilgangen til både prototyper og produktion for industrien og kan også benyttes til produktion af sprøjtestøbeforme.

Med sprøjtestøbning ved brug af 3D-printede forme 3DPIM er det blevet muligt at producere forme endnu hurtigere og friere ved Freeform Injection Molding (FIM). Her opløses formene efter emnerne er sprøjtestøbt, hvorved emnerne frigøres. Dette gør det muligt at fremstille produkter med avancerede geometrier, f.eks. gevind.

AM Hybrid er et projekt mellem Dansk AM Hub, Teknologisk Institut og en række virksomhedspartnere, der udforsker nye forretningsmuligheder med 3D-print og sprøjtestøbning i kombination.

Torsdag den 11. april inviterer vi til et gratis eftermiddagsseminar på Teknologisk Institut i Taastrup fra kl. 13.00-15.30, hvor du vil opleve en række virksomhedscases, som har gjort brug af FIM, samt få en rundvisning med fremvisning af 3D printeren og se eksempler på printede emner.

Se mere om seminaret og tilmeld her >

Dato: torsdag den 11. april 2019 kl. 13.00 - kl. 15:30 Sted: Teknologisk Institut, Taastrup

Ved at afgive dine personlige oplysninger til arrangementet accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Dansk Materiale Netværk, og at dit navn og din virksomhed kommer på arrangementets deltagerliste, som er synlig for dette arrangements deltagere. Læs mere om, hvad vi bruger dine oplysninger til: Datapolitik >

DMN - Danmarks industriportal for løsning af materialerelaterede problemstillinger