GCO erfaringsudveksling: Mere bæredygtige – men hvordan?

Den 9. juni 2022 afholder DMN en temadag, hvor tanken er, at indlægsholdere samt øvrige deltagere kan udveksle erfaringer om deres vej mod at blive mere bæredygtige.

Indlægsholderne har alle deltaget i det store nationale projekt ”Grøn Cirkulær omstilling” og de vil fortælle om deres ”udbytte” af forløbet og deres tanker om det fremtidige arbejde mod at blive mere bæredygtige.

Hvor langt kan vi komme? Hvor langt er vi pt? Hvilke krav kan vi forvente fremadrettet fra kunderne og hvordan imødekommer vi dem?

Alt det og meget mere vil indlægsholderne komme ind på i løbet af dagen, hvor der vil være rig lejlighed til at netværke og udveksle erfaringer. Dagen sluttes af med en paneldebat og en rundvisning på fabrikken.

Se program for dagen her >

Dato: torsdag den 9. juni 2022 kl. 09.30 - kl. 14:15

Ved at afgive dine personlige oplysninger til arrangementet accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Dansk Materiale Netværk, og at dit navn og din virksomhed kommer på arrangementets deltagerliste, som er synlig for dette arrangements deltagere. Læs mere om, hvad vi bruger dine oplysninger til: Datapolitik >

DMN - Danmarks industriportal for løsning af materialerelaterede problemstillinger