Fremtidens materialer og materialeteknologi

Nye materialer og nye teknologier skaber mulighed for nye forretningsmuligheder i industrien. Der er nærmest uanede muligheder, når man snakker om komposit, nanoteknologi og materialekombinationer. Men et er muligheder et andet er forretning.

Kom og få et indblik i fremtidens bæredygtige materialer og hvordan du allerede i dag kan lave forretning på dem. Dansk Materiale Netværk vil give dig et overblik over, hvad der rører sig på materialeområdet. Teknologisk Instituts center for nanoproduktion og mikroanalyse, vil med to aktuelle cases fra lastbils- og høreapparatsindustrien give dig konkrete eksempler på, hvordan du laver forretninger vha. nanoteknologien. Endelig vil DAMRC med udgangspunkt i bearbejdelse af eksotiske materialer komme med et oplæg om, hvordan nye kompetencer giver adgang til nye markeder.

Læs mere om arrangementet og tilmeld her >

Dato: tirsdag den 27. november 2018 kl. 12.45 - kl. 15:00 Place: Nupark, Nupark 51, DK-7500 Holstebro

Ved at afgive dine personlige oplysninger til arrangementet accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Dansk Materiale Netværk, og at dit navn og din virksomhed kommer på arrangementets deltagerliste, som er synlig for dette arrangements deltagere. Læs mere om, hvad vi bruger dine oplysninger til: Datapolitik >

DMN - Danmarks industriportal for løsning af materialerelaterede problemstillinger