En-dags seminar: 360° rundt om aluminiumsbearbejdning

Gå ikke glip af endags-seminaret 360° rundt om aluminiumsbearbejdning hvor branchens eksperter går i dybden med temaet.

Få svar på spørgsmålet ”hvor dyr er den forkerte beslutning når man bearbejder i aluminium?” Kom og lær mere om forskellene på aluminiumskvaliteter og få viden om hvordan du kan optimere din aluminiumsbearbejdning. En hel unik dag hvor branchens eksperter går i dybden med aluminiumsbearbejdning, aluminium som materiale, dets kemiske sammensætning, unikke egenskaber og faldgrupper.

Det bliver en praksisnær dag med unikke forelæsninger og demonstrationer hvor du vil kunne opleve de helt præcise forskelle, der er ved bearbejdning i varierende aluminiumskvaliteter. Der vil i løbet af dagen være plads til dialog og samtale omkring specifikke problemstillinger, som I møder i jeres dagligdag. Deltagere til seminaret vil gå derfra med hovedet fyldt af ny og relevant viden om hvordan de kan optimere netop deres aluminiumsproduktion.

Så pak alle de spørgsmål I har fra jeres produktion i rygsækken og book din plads allerede nu!

For at dække 360° rundt om aluminiumsbearbejdning er Mazak, Alumeco, Kyocera Unimerco, SCHUNK og GC Denmark gået sammen, da de hver dækker en essentiel del af bearbejdning af aluminium og kan bidrage med deres unikke viden og know-how.

Der er begrænset pladser! Læs mere om programmet her

Dato: onsdag den 25. januar 2023 kl. 09.00 - kl. 15:00 Sted: Mazak, Stengårdvej 7B, DK-5500 Middelfart

Ved at afgive dine personlige oplysninger til arrangementet accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Dansk Materiale Netværk, og at dit navn og din virksomhed kommer på arrangementets deltagerliste, som er synlig for dette arrangements deltagere. Læs mere om, hvad vi bruger dine oplysninger til: Datapolitik >

DMN - Danmarks industriportal for løsning af materialerelaterede problemstillinger