Emballagekursus – Gør din fleksible emballage bæredygtig på et oplyst grundlag

Fødevareproducenterne står i dag overfor store udfordringer, når det gælder valg af em­bal­lage til pakning af fødevarer.

For at emballagerne skal kunne genbruges og for at kunne opnå lave EPR-afgifter er det nød­­­vendigt at udskifte traditionelle og meget velkendte emballagetyper med nye ”recyclable ready” typer.

Et skift fra traditionelle emballager til genanvendelige emballager kan være forbundet med mange fald­grupper. Det er meget vigtigt, at man som fødevarevirksomhed er godt klædt på til at stille de rigtige krav til emballageleverandørerne således, at man undgår ubehagelige over­ras­kel­ser som reduceret produktholdbarhed eller nedsat pakkehastighed.

Kurset henvender sig til fødevarevirksomheder og embal­la­ge­­producenter som skal i gang med at skifte deres nuværende fleksible emballage til fleksibel emballage, som kan genanvendes.

Se program for dagen her >

Pris:   Deltagergebyr: DKK 6.000,00, ekskl. moms

Medlemmer af DMN: DKK 5.000,00, ekskl. moms

Tilmeldingen er bindende efter den 12. september 2024.

Dato: torsdag den 19. september 2024 kl. 08.30 - kl. 15:30 Sted: Niels Bohrs Vej 6, DKK DK-6700 Esbjerg
1

Ved at afgive dine personlige oplysninger til arrangementet accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Dansk Materiale Netværk, og at dit navn og din virksomhed kommer på arrangementets deltagerliste, som er synlig for dette arrangements deltagere. Læs mere om, hvad vi bruger dine oplysninger til: Datapolitik >

DMN - Danmarks industriportal for løsning af materialerelaterede problemstillinger