Emballagekursus: Omstilling til grønne emballager – hvordan?

Kurset henvender sig til emballageansvarlige og indkøbere i fødevarevirksomheder samt til emballageproducenter, som skal i gang med en grøn omstillingsproces. Desuden henvender kurset sig til alle, som grundlæggende er interesserede i problematikker vedrørende plastemballage, som ønsker en gennemgang af den seneste lovgivning indenfor emballage og de udfordringer den medfører.

Fødevareproducenter står i dag overfor store udfordringer, når det gælder valg af emballage til pakning af fødevarer. De skal leve op til mange nye krav, foretage et skift til nye ”grønne” materialer og skal forholde sig til omkostninger i forbindelse med det udvidede producentansvar.

Dette skift fra traditionelle plastemballager til ”grønne” plastemballager kan være forbundet med mange faldgruber.

Ved at deltage i kurset bliver du klædt på til at stille de rigtige krav til leverandørerne af fleksibel emballage, så du får de nødvendige egenskaber af din emballage samtidig med at udgifterne i forbindelse med det udvidede producentansvar holdes på lavest muligt niveau.

Se program for dagen her >

Dato: onsdag den 18. september 2024 kl. 08.30 - kl. 15:30 Sted: Plast Center Danmark, Niels Bohrs Vej 6, DK-6700 Esbjerg
1

Ved at afgive dine personlige oplysninger til arrangementet accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Dansk Materiale Netværk, og at dit navn og din virksomhed kommer på arrangementets deltagerliste, som er synlig for dette arrangements deltagere. Læs mere om, hvad vi bruger dine oplysninger til: Datapolitik >

DMN - Danmarks industriportal for løsning af materialerelaterede problemstillinger