Cirkulær økonomi med fokus på vanskelige plastfraktioner

Den 25. november 2021 afholder DMN temadag om cirkulær økonomi, og denne gang er der fokus på de vanskelige plastfraktioner, som andrager en høj procentuel andel af vores plastaffald.

Der vil på dagen blive fokuseret på, hvordan disse fraktioner kan inddrages i den cirkulære økonomi.

Dagen afholdes hos Schneider Electric, og vi kommer til at høre om virksomheden og om, hvordan de arbejder med cirkulær økonomi. En plastfraktion, der tidligere blev betragtet som affald, er nu blevet til en ressource qua en af virksomheden Trebo udviklet separationsteknologi.

Vi kommer derudover til at høre om genanvendelse af post konsumer plast, om genanvendelse af polyamid og om muligheden for kvit og frit at købe og sælge plastfraktioner fra en udviklet salgsplatform.

Der afsluttes med et, i forhold til fokus, lidt anderledes indlæg om et unikt biobaseret materiale produceret af husholdningsaffald.

Se program for dagen her >

Dato: torsdag den 25. november 2021 kl. 09.45 - kl. 14:45 Sted: Schneider Electric, Tinvej 1-5, DK-4100 Ringsted

Ved at afgive dine personlige oplysninger til arrangementet accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Dansk Materiale Netværk, og at dit navn og din virksomhed kommer på arrangementets deltagerliste, som er synlig for dette arrangements deltagere. Læs mere om, hvad vi bruger dine oplysninger til: Datapolitik >

DMN - Danmarks industriportal for løsning af materialerelaterede problemstillinger