AluNet kursus: Kend dit aluminium

Dette kursus tager udgangspunkt i at give deltagere en baggrundsviden omkring aluminium – materialet, egenskaber og produktionsprocesser, korrosion og overfladebehandlinger.

Kurset er en revideret og opdateret udgave af AluNet´s velkendte årlige Alu-kursus ”Få opdateret din viden om Aluminium”.

Derfor får du – som noget nyt – også viden om hvad du skal være opmærksom på, når du begynder at arbejde med genanvendt aluminium og hvordan du sørger for at dit produkt bliver nemt at genanvende.

Hvilke ”grønne” aluminiumlegeringer der er tilgængelige på markedet, hvordan aluminium kan produceres så grønt som muligt og hvorfor er det så vigtigt at kende til korrosionen af aluminium for kunne optimeret produktet er nogle af emnerne.

Der vil også være et selvstændigt indlæg omkring genanvendelse og hvordan design kan hjælpe til at aluminium kan blive skrottet bedst muligt.

Dagen er tilrettelagt i seminarform med vægt på at kursusdeltagere har rig mulighed for at stille spørgsmål og netværke.

Der tilbydes en rundvisning hos HJHansen sidst på dagen.

Se program for dagen her >

Dato: onsdag den 13. marts 2024 kl. 09.00 - kl. 16:00 Sted: HJHansen Recycling A/S Taulov, Prinsessens Kvartér 6, DK-7000 Fredericia
1

Ved at afgive dine personlige oplysninger til arrangementet accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Dansk Materiale Netværk, og at dit navn og din virksomhed kommer på arrangementets deltagerliste, som er synlig for dette arrangements deltagere. Læs mere om, hvad vi bruger dine oplysninger til: Datapolitik >

DMN - Danmarks industriportal for løsning af materialerelaterede problemstillinger