AluNet indbyder til temadag om ECO-design hos Hydro Extrusion Denmark

ECO-design, klimaklar, sustainability, EPD’er, grønne løsninger – er aluminium løsnin­gen? og hvordan forholder vi os til alle disse termer, normer og smarte ord.

Sidste arrangement for AluNet i år foregår hos Hydro Extrusion, Tønder, hvor vi endnu en gang skal høre, hvorfor aluminium er en af de bedste muligheder, når vi skal pro­du­cere produkter.

Dette gælder ikke kun, når du skal bygge et hus men også ift. produkter som høre­tele­foner, møbler, hi-fi udstyr og meget mere. Ved at vælge aluminium til at pro­du­ce­re produkter, så vælger vi at bruge et materiale, som kan leve op til kravene til lave CO2 aftryk, mulighed for tilpasning, lang holdbarhed, samt de nye tanker omkring mulighed for reparation og opgradering.

Se program for dagen her >

Dato: tirsdag den 31. oktober 2023 kl. 10.00 - kl. 15:00 Sted: Hydro Extrusion Denmark A/S, Bygmestervej 7, DK-6270 Tønder
1

Ved at afgive dine personlige oplysninger til arrangementet accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Dansk Materiale Netværk, og at dit navn og din virksomhed kommer på arrangementets deltagerliste, som er synlig for dette arrangements deltagere. Læs mere om, hvad vi bruger dine oplysninger til: Datapolitik >

DMN - Danmarks industriportal for løsning af materialerelaterede problemstillinger