Aluminium – fremtidens metal

Aluminium er let og stærkt. Det reducerer energibehovet og emissionen af klimagasser, når metallet anvendes i biler, tog, emballager og andre formål.

Metallet er permanent og kan genanvendes igen og igen. Genanvendelse af brugt metal sparer 95% af energien til fremstilling af nyt metal. Mange egenskaber, som tilsammen gør det til fremtidens metal når du som konstruktør, designer eller arkitekt skal vælge materiale.

Kom og hør hvordan en global leverandører af aluminium med succes har omdannet sin kernevirksomhed fra levering af primær metal til at og indlejre skrottede produkter i metalforsyningen. Få adgang til den miljødata du skal bruge, når du skal dokumentere dine produkters miljøprofil.

Læs mere om arrangementet her >

Dato: torsdag den 7. november 2019 kl. 13.00 - kl. 17:00 Sted: D.I.S., Ørstedsvej 10, DK-8660 Skanderborg

Ved at afgive dine personlige oplysninger til arrangementet accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Dansk Materiale Netværk, og at dit navn og din virksomhed kommer på arrangementets deltagerliste, som er synlig for dette arrangements deltagere. Læs mere om, hvad vi bruger dine oplysninger til: Datapolitik >

DMN - Danmarks industriportal for løsning af materialerelaterede problemstillinger