Ældning af plast

Få mere viden om hvad der sker når plast ældes, hvilke problemer det kan medføre for dit produkt og hvordan du undgår det.

De fleste producenter af plastprodukter eller -komponenter, har oplevet udfordringer med plast, der ældes og de ændrede egenskaber det ofte medfører. Dette kan have betydning for både holdbarhed og sikkerhed ved dit produkt, samt at det giver kundereklamationer.

Til webinaret får du konkrete eksempler på ældningsproblematikker af plastprodukter, ligesom vi kigger på de forskellige faktorer og ældningsmekanismer, som fx termisk, UV, fugt og temperatur, oxidation, kontakt med metaller mv.

Vi skal derudover gennemgå hvordan accelereret ældning kan anvendes til at sikre, at dit produkt lever op til kravene i forhold til miljø mv. Vi ser på de forskellige typer af udstyr, herunder Xenon-Arc Weather-Ometer, temperatur og klimakammer, samt de relevante analyser.

Målgruppe
Webinaret er relevant for dig, der arbejder med kvalitetskontrol, produktkvalitet og lign. inden for plast.

Tilmelding kan ske her >

Dato: torsdag den 10. december 2020 kl. 13.00 - kl. 14:00 Sted: Online

Ved at afgive dine personlige oplysninger til arrangementet accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Dansk Materiale Netværk, og at dit navn og din virksomhed kommer på arrangementets deltagerliste, som er synlig for dette arrangements deltagere. Læs mere om, hvad vi bruger dine oplysninger til: Datapolitik >

DMN - Danmarks industriportal for løsning af materialerelaterede problemstillinger