Temadag om Aluminium og Stål i fødevareindustrien afholdt

35 deltagere havde den 28. september samlet sig i Arbejdsgivernes skønne hus i Odense til en spændende og interessant dag med en masse relevant indhold omkring brugen af aluminium og stål i fødevareindustrien. AluNet, StaalNet og Dansk Materiale Netværk havde sammensat et seriøst program, hvor det ikke var en konkurrence mellem de to materialer, men meget mere et bud på hvornår og hvor de to materialer har deres fordele og ulemper.

Allerede fra start var der lagt op til en livlig diskussion og input fra deltagerne for at gøre dagen mere til en ERFA dag end en tung vidensdag. Dette gjorde sig gældende ikke kun i pauserne og ved frokosten, men at der kom en masse spørgsmål og diskussion under præsentationerne.

De faglige indlæg handlede om aluminium og stål, deres egenskaber ift. fødevareindustrien, samt en generel introduktion til fødevareindustriens mange forordninger og krav. Herudover var der to spændende og interessante indlæg omkring den kemi, som bruges i fødevareindustrien og hvordan optimal rengøring udføres.

I pauserne blev der også diskuteret ved bordene, og der blev snakket og netværket henover kaffen.

Sidste indlæg var en case fra det virkelige liv omkring udnyttelse af materialernes egenskaber optimalt.

Billeder fra dagen kan ses her:

Hvis du er medlem af DMN, kan du logge ind og se præsentationerne fra dagen her >

DMN - Danmarks industriportal for løsning af materialerelaterede problemstillinger