PERCY mission til USA – Dag 5 – 24. juni 2022

Den 24. juni 2022 var vores sidste dag i Akron, Ohio. Om morgenen besøgte vi Avient, tidligere PolyOne, i byen Avon Lake.

Hos Avient er virksomheden struktureret til at give kunderne operationer med specialiserede polymermaterialer, tjenester og løsninger, de har brug for. Avient er en førende leverandør af specialpolymerformuleringer, farve- og additivsystemer, emballageløsninger og polymerdistribution.

Vi mødtes med Hr. Benjamin Messmore, Senior Technology Manager, som gav os en præsentation af deres virksomhed og synspunkter om genbrugsspørgsmål.

Om eftermiddagen besøgte vi ContiTech, som er en del af Continental Group – verdens 4. største producent af dæk, bremsesystemer og andre applikationer relateret til bilindustrien.

Continental Group tilbyder sine kunder tilsluttede, miljøvenlige, sikre og bekvemme industri- og serviceløsninger, der anvender en række materialer til ikke-motorvejsapplikationer, som på skinner og veje, i luften, under og over jorden, i industrien miljøer, til fødevaresektoren og møbelindustrien. Med mere end 40.000 ansatte i mere end 40 lande og en omsætning på omkring 5,9 milliarder euro (2021) er den globale industripartner aktiv med kerneafdelinger i Asien, Europa og Nord- og Sydamerika.

ContiTech bruger sin udviklings- og materialeekspertise til produkter og systemer lavet af gummi, polyamid, metal, tekstil og elektroniske komponenter til at kombinere disse med individuelle tjenester. ContiTech tilbyder også funktionelle og designorienterede boligløsninger og er altid på udkig efter kundevenlige og miljøvenlige svar – går langt og sandt ud over sine rødder som producent af gummiprodukter.

ContiTech er en af ​​verdens førende industrispecialister.

Under vores besøg hos ContiTech diskuterede vi genbrugsspørgsmål og lærte om deres otte væsentlige bæredygtighed, der repræsenterer rygraden i deres bæredygtighedsledelse:

  • Gode ​​arbejdsforhold
  • Grønne og sikre fabrikker
  • Innovationer og digitalisering
  • Sammenligninger i kvalitet
  • Sikker mobilitet
  • Langsigtet værdiskabelse
  • Bæredygtig ledelsespraksis
  • Virksomhedsborgerskab

Besøget blev afsluttet med en rundvisning i deres gummitestlaboratorier og et innovationscenter, som er under etablering.

Dagens sidste aktivitet var en baseballkamp mellem det lokale hold ‘Akron RubberDucks’ og ‘Harrisburg Senators’. Det lokale hold vandt.

Under baseballkampen fortsatte de lokale virksomheder, Greater Akron Chamber og PERCY med at netværke.

Dette var afslutningen på en meget vellykket PERCY mission til USA.

DMN - Danmarks industriportal for løsning af materialerelaterede problemstillinger