PERCY mission til USA – Dag 4 – 23. juni 2022

Den 23. juni 2022 er vi stadig i Akron, Ohio for at mødes med Greater Akron Chamber, GAC.

Dagens første besøg blev aflagt på et pyrolyseanlæg i Akron. Vi havde en anlægsrundvisning og lærte om deres syn på affaldshåndtering i USA, og hvordan de håndterer affaldet gennem pyrolyse.

De arbejder i pilotskala i øjeblikket, men forventer at være i fuld drift om 8-9 måneder.

Om eftermiddagen besøgte vi Ferriot Inc., en meget stor sprøjtestøber, som producerer forskellige store tekniske emner.

Som en special sprøjtestøber arbejder Ferriot sammen med Original Equipment Manufacturers (OEM’er) for at bringe nye produkter til live. Med en klemkraft på 40 til 2.200 tons spænder deres kapacitet fra små dele, der vejer et par gram, til dem, der vejer 20 pund. Sprøjtestøbte dele kan være enkle eller komplekse geometrier for både store og små produkter.

Ferriot tilbyder mange andre former for støbning udover sprøjtestøbning, såsom strukturel skumstøbning, gasassisteret støbning, ’insert’ støbning og overstøbning.

Størstedelen af ​​deres kapacitet går til OEM’er og den resterende kapacitet til deres egen produktlinje, kaldet ’American Original Shake’ og ’Scallop Siding’.

Derefter fulgte en rundvisning i et innovationshus kaldet ’Bounce Innovation Hub’, hvor startups får lov til at leje plads til en meget lav pris, og de kan blive så længe de vil. Her mødte vi en startup, der arbejder med klæbemidler til medicinsk brug – bandager til tynd hud.

Dagen sluttede af med en klyngenetværksreception, hvor vi præsenterede PERCY projektet og havde mange gode samtaler om genbrug med de deltagende virksomheder og med borgmesteren i Akron – Hr. Daniel Horrigan.

Igen en meget veltilrettelagt dag med mange gode indtryk at tage med hjem.

DMN - Danmarks industriportal for løsning af materialerelaterede problemstillinger