Nordic Polymer Days 2018 afholdt i København 28. – 30. maj 2018

Tre medarbejdere fra Dansk Materiale Netværk deltog i den internationale polymerkonference Nordic Polymer Days 2018 som både medarrangør og udstiller.

Det var nogle spændende men også hektiske dage med foredrag fra en række unge forskere, som præsenterede deres seneste forskning indenfor polymerområdet. Af særlig relevans for Dansk Materiale Netværks medlemmer var plenarforedrag af Mikkel Kongsfelt, der driver virksomheden Radisurf ApS, som er en spin-out virksomhed baseret på hans forskning ved Århus Universitet.

Mikkels foredrag omhandlede industriel anvendelse af teknologien ”polymerbørster – en nanocoating teknologi”, som giver en stærk vedhæftning mellem polymere og metaller, og som næsten intet fylder i forhold til en konventionel limfuge.

Sideløbende med konferencen blev der afholdt en lille men velbesøgt udstilling, hvor DMN PlastNet udstillede og fik mange gode snakke med såvel konferencedeltagere som de øvrige udstillere, der primært var leverandører af analyseudstyr til plastindustrien.

Abstracts fra alle de foredrag, som blev givet i løbet af konferencen, kan findes her >

Billeder fra konferencen ses herunder:

DMN - Danmarks industriportal for løsning af materialerelaterede problemstillinger