Endnu en spændende temadag afholdt hos Alumeco

Onsdag den 30. september 2015 blev temadagen om intelligente og funktionelle overflader på aluminium afholdt hos Alumeco i Odense. Der var mange fremmødte og en god synergi mellem deltagerne.

Dagen startede med en spændende rundvisning af Alumecos administration og profil/pladelager, hvor deltagerne blev inddelt i mindre grupper med mulighed for at stille spørgsmål.

René Christensen, kvalitetschef hos Alumeco bød velkommen og introducerede indlægsholderne.

Hans Schmidt Lindholm fra Dansk Materiale Netværk, som administrerer AluNet, PlastNet og StaalNet, fortalte om mulighederne for vidensformidling og videnspredning, samt deltagelse i faglige projekter under AluNet i et samarbejde med Aluminium Danmark.

Dagen fortsatte med flere spændende indlæg om legeringer og tilstande, anodisering for- og efterbehandling, samt alternative cases.

I pausen var der mulighed for at netværke, og deltagerne benyttede sig rigeligt af muligheden for at debattere på kryds og tværs.

Efter pausen blev det præsenteret, hvordan anodisering og lakering kombineres i forbindelse med opførelsen af FN Bygningen i København.

Dagen sluttede med to meget spændende indlæg om antibakterielle overflader og en ny patenteret glasbelægning på aluminium og andre metaller, samt mulighed for netværk.

Hvis du er medlem af Dansk Materiale Netværk, kan du logge ind og se præsentationerne fra dagen her >

DMN - Danmarks industriportal for løsning af materialerelaterede problemstillinger