DMN deltog på Smart, Green & Integrated Transport Information Day

Dansk Materiale Netværk deltog sammen med et af vores medlemmer på Smart, Green & Integrated Transport Information Day d. 13. december i Bruxelles.

På informationsdagen blev samtlige calls og topics i det nye Horizon 2020 arbejdsprogram for Smart Green and Integrated transport uddybet af de ansvarlige ledere for udarbejdelsen af arbejdsprogrammet, og efterfølgende kunne der stilles spørgsmål til formuleringerne i de enkelte topics, som indimellem kan være lidt svære at forstå.

Da det er afgørende betydning ved evalueringen af ens indsendte ansøgning, at man har forstået topic teksten og dermed hvad der skal adresseres i projektet, var der mange der benyttede sig af lejligheden til at stille uddybende spørgsmål.

Efterfølgende var der mulighed for at give en ultrakort præsentation af sin organisation og orientere om, hvilke topics man påtænker at udarbejde en ansøgning til og hvilke partnere man i den forbindelse søger til at danne et konsortium.

Slutteligt var der arrangeret B2B meetings, hvor der kunne drøftes potentielle samarbejdsmuligheder.

Det var en informativ interessant dag, som var godt arrangeret i velindrettede lokaler i Charlemagne bygningen i Bruxelles.

DMN - Danmarks industriportal for løsning af materialerelaterede problemstillinger