DMN afholdt den 2. åbne workshop i projektet initieret af DMN og vindindustriens største spillere, Vestas Wind Systems og Siemens Wind Power

Onsdag den 21. juni afholdt DMN den 2. åbne workshop i projektet initieret af DMN og vindindustriens største spillere, Vestas Wind Systems og Siemens Wind Power.

På dagen blev præsenteret det arbejde, som 5 grupper af virksomheder havde arbejdet med siden første idegenererings workshop, hvor der blev genereret mange spændende forslag til, hvorledes en standardiseret modulært opbygget intermediær platform, der kan tilpasses tårne med diametre fra 3-8 m, kan designes og konstrueres.

Der blev præsenteret forslag i både stål, aluminium og komposit, og kombinationer deraf, og der var rig mulighed for at blive inspireret af gruppernes forslag. En af grupperne havde en 3D model af deres forslag med og det endda med skridsikker overflade implementeret.

Efter præsentationerne var der mulighed for at stille spørgsmål til et panel af erfarne repræsentanter fra vind industrien, og få en idé om det forretningspotentiale der er for de rigtige virksomheder med den rigtige løsning.

Herefter var der frokost og god mulighed for at netværke og drøfte forslagene yderligere.

Det er nu op til virksomhederne, om de ønsker at indgå i et formelt projektarbejde, arbejde videre på løsningerne, og drøfte dem med vind industrien på de kommende lukkede møder.

Se billeder fra den anden workshop nedenfor:

DMN - Danmarks industriportal for løsning af materialerelaterede problemstillinger