DMN Årsdag 2017 i Munkebo

Den 5. april afholdt Dansk Materiale Netværk (DMN) årsdag på Lindø Industripark med mere end 90 deltagere.

Deltagerne havde en spændende dag, som bestod af en afveksling mellem korte teknologiindlæg, videnbasar, netværk, inspirationsindlæg og tillige rundvisning hos tre af de spændende virksomheder, der ligger i industriparken.

Teknologiindlæggene handlede om så forskellige emner som limning af polymerer og metaller, termokemisk overfladehærdning, bioplast, pakningsmaterialer til ventiler, trykstøbning af aluminium og termoplastisk komposit til vindmøllevinger.

Indlæggene blev givet af repræsentanter for DMN’s videnleverandører og medlemsvirksomhederne.

Efter frokost var der kombineret videnbasar og netværkssession. 8 medlemsvirksomheder, 2 videnleverandører og DMN havde borde, hvor konkrete resultater og nye produkter blev fremvist for deltagerne. Der var en livlig diskussion ved bordene ligesom der blev snakket og netværket over kaffen.

Efter dette blev deltagerne delt op på rundvisning hos tre virksomheder Bladt Industries A/S, Fayard A/S og Force Technology. Her var det muligt, at se en del af de aktiviteter, som foregår i Lindø Industripark.

Dagen blev afsluttet med tre inspirationsindlæg, dels om muligheder i Samfundspartnerskabet FastTrac, 3D print af organer med udnyttelse af mikro-teknologi og endeligt om højhus bygget af lamineret træ.

Dagen tog deltagerne rundt i forskellige hjørner af materialeverdenen med konkrete eksempler og åbnede op for at både medlemmer og ikke-medlemmer kunne komme med input til nye ideer til projekter og aktiviteter.

Det er vores ønske, at vi med sådan en årsdag kan være med til at åbne DMN op for endnu flere virksomheder, som kan have gavn af den viden vi opbygger og formidler.

Sidder du med ideer, når du læser dette, så er det ikke for sent at give sit besyv med. Skriv blot en mail til: info@dmn-net.com, og vi vender tilbage til dig for yderligere dialog.

Alle i DMN siger tak til deltagerne for en udbytterig dag og for gode snakke, og vi siger på gensyn til næste år eller til et af vores faglige arrangementer inden da.

Se billeder fra dagen her:

Hvis du er medlem af DMN, kan du logge ind og se præsentationerne fra dagen her >

DMN - Danmarks industriportal for løsning af materialerelaterede problemstillinger