Din virksomhed kan stadig nå at komme med på det næste hold i CØ SMV-projektet

Som deltager i Fase 1 kan du sikre din virksomhed til en fremtid med øget fokus på klimaproblematikker og cirkulær økonomi. Her er fokus nemlig på at udvikle en cirkulær forretningsmodel, der kan kickstarte din virksomheds arbejde mod en grønnere forretning og dermed gøre jer attraktiv for samarbejdspartnere, kunder og andre interessenter. Her får du penge til at betale for den konsulenthjælp, vi skaffer din virksomhed med henblik på at skabe den grønne og cirkulære forretningsmodel, der passer til netop din virksomhed.

Investeringstilskuddet i CØ SMV – også kendt som Fase 2 – er din virksomheds mulighed for at investere i materiel eller knowhow, der kan give jer det rygstød, I mangler i den grønne omstilling. Deltager din virksomhed i Fase 2, åbner vi op for pengekassen i forhold til anskaffelse af nye maskiner og anlæg til understøttelsen af en grøn forretningsmodel eller knowhow hertil.

Årsagen til dette skal findes i, at Lifestyle & Design Cluster under CØ SMV-projektet kan refundere op til 20 % af anskaffelsesprisen (30 % for Region Sjælland).

Fristen for begge dele er d. 22. november 2019!

Du kan læse mere om CØ SMV-projektet herunder og er som altid velkommen til at kontakte vores projektledere, hvis du har spørgsmål. Du finder deres kontaktoplysninger og yderligere oplysninger om projektet her >

DMN - Danmarks industriportal for løsning af materialerelaterede problemstillinger