Arrangementet Videndag om hygiejnisk design i praksis

En lille sluttet kreds på 10 deltagere var den 13. december samlet til arrangementet Videndag om hygiejnisk design i praksis hos Lemvigh-Müller i Kolding. Dagen igennem var der fokus på at praksisgøre anbefalinger inden for hygiejnisk design, installation, vedligehold og rengøring.

Der var god spørgelyst dagen igennem, hvor der var indlæg fra Lemvigh-Müller om deres indsats for at sikre kunderne den rette information om fødevarekontaktmaterialer, og dette blev fulgt op i en række af dagens andre indlæg, som handlede om konkrete hygiejneproblemstillinger i industrien, udmøntning af hygiejniske design krav i praksis og hvordan designet påvirker rengøringen.

Dagen blev sluttet af med indlæg om den checkliste som en række aktører har lavet i Staalcentrum for år tilbage, men som stadig giver den bedste indsigt i et samlet procesanlæg med hensyn til vurdering af graden af hygiejnisk design.

Arrangørerne som udover DMN StaalNet og Lemvigh-Müller tæller FORCE Technology og FoodSafe er godt tilfredse med arrangementet som helhed.

DMN - Danmarks industriportal for løsning af materialerelaterede problemstillinger