Arrangementet Advances in hygienic design and industrial best practice afholdt på DTU

45 deltagere var den 28. november samlet til arrangementet Advances in hygienic design and industrial best practice på Danmarks Tekniske Universitet. Deltagerne repræsenterede en række forskellige interessenter i fødevareværdikæden fra producenter af slutprodukter, over udstyrsproducenter og analysevirksomheder til rådgivere. Dagen igennem var der fokus på det nye, som rører sig inden for hygiejnisk design, og hvordan virksomheder udnytter dette til at skabe god hygiejne i praksis.

Debat og spørgelysten var stor fra dagens begyndelse, hvor der dels var fokus på kemisk fødevaresikkerhed samt hvordan to internationale fødevare- og ingrediensvirksomheder (Mondelez og Chr. Hansen) opnår god hygiejne i praksis samt hvilke krav de stiller til fremtiden procesløsninger. Spørge- og debatlysten sprudlede henover frokosten og ind i eftermiddagens program, hvor fem virksomheder gav korte cases på deres bidrag til hygiejnisk design i praksis. Dagen blev sluttet af med indlæg om nye tiltag inden for uddannelse dels omkring rengøringsprofessionelle og håndværkere samt en brush-up på nyt inden for standarder og guidelines.

Arrangørerne som udover DMN StaalNet tæller EHEDG Danmark og DTU Fødevareinstituttet er godt tilfredse med fremmødet og arrangementet som helhed. Arrangementet var en del af FUTURE Week, som stiller skarpt på den værdi innovationsnetværkene i Danmark leverer til industrien. Interesserede kan allerede sætte kryds i kalenderen den 16/5 2018, hvor den samme kreds laver et nyt spændende arrangement om helt nye emner.

Se billeder fra dagen nedenfor:

DMN - Danmarks industriportal for løsning af materialerelaterede problemstillinger