Arrangementer i forbindelse med udbud om etablering af et sorterings- og oparbejdningsanlæg til husholdningsplast

CLEAN og Københavns Kommune offentliggjorde den 30. januar udbudsmaterialet til et innovativt udbud om etablering af et sorterings- og oparbejdningsanlæg til husholdningsplast. Det har i mange år været en barriere at sikre mængder og forsyningssikkerhed til at drive en sortering- og oparbejdningsanlæg i Danmark, hvorfor CLEAN og Københavns Kommune har samlet 16 ordregivere (der dækker over 40 kommuner), til at spille deres plast ind i et udbud. I indeværende udbud vil vi udbyde plast fra de danske husholdninger, og bede konsortier af virksomheder om at udvikle nye løsninger eller koncepter for at højne den danske genanvendelse af husholdningsplast.

Udbuddet er nu i dets prækvalifikationsfase, hvor virksomheder skal søge sammen i konsortier, og ansøge om prækvalifikation i udbuddet. I de bydende konsortier forventer vi, at virksomhederne vil gå sammen for at sikre en bred vifte af kompetencer, der tilsammen kan skabe innovative løsninger.

I kan finde alle relevante informationer om vores udbud på projektets hjemmeside her > >

For at sikre, at alle har den fornødne viden og mulighed for at danne konsortier faciliterer CLEAN et informationsmøde og efterfølgende et meet the buyer event.
Informationsmødet afholdes tirsdag den 13. marts, 09.00-13.00, Njalsgade 13, 2300 København S. Yderligere information og tilmelding kan findes her >

Meet the Buyer Event afholdes onsdag den 14. marts, 12.00-16.00, Jesper Brochmands Gade 10, 2200 København N. Yderligere information og tilmelding kan findes her >

Vi håber at se så mange interesserede som muligt til de to events i næste uge.

DMN - Danmarks industriportal for løsning af materialerelaterede problemstillinger